Nyheter

JSM drar igång

  • 26 mar 2013

På onsdag den 27 mars inleds årets Junior-SM i Göteborg och STK åker ned med fem spelare.

Intensivträning för seniorer nästa vecka på kvällstid

  • 25 mar 2013

Vi har fortfarande platser kvar till intensivträningen nästa vecka. Ta chansen att träna intensivt under några dagar på kvällstid kl 17-20. Intensivträningen brukar vara de roligaste träningarna både för er, som deltagare, och för oss, som tränare. Detta för att ni tränar olika moment med varje tränare, allt i ett högt och härligt tempo och vi har kul tillsammans :-) Vi är två eller flera tränare på plats. Boka er nu till Valle på valle@sollentunatk.com. Jag är otroligt laddad :-) //Eddie

Bra insatser av Alina och Erik

  • 19 mar 2013

Alina Gustavsson visade att formen är god genom att ta sig till final i Rimbo och Erik Larsson stod för fina prestationer i Djursholm.

Rapport från Falunresan

  • 13 mar 2013

Delar av tävlingsgruppen åkte till Falun på tävlingsläger. Ledare Valentin Manolescu hade med sig spelarna Lina Hallgren, Edwin Stenmo, Gustav Land och Benjamin Neander. Vi tog in på den nedlagda skolan Paviljongen, där vi sov på madrasser och hade nära till tennishallen. Vi var först på plats i hallen tidiga morgnar och vi hade banorna för oss själva. Kul att ingen gnällde över den enkla boendestandarden, vilket sedan några år tillbaka är ett medvetet val av klubben som en del i att uppfostra idrottskaraktärer! Det är även roligt/givet att våra elever värmer upp noggrant vilket fåtal spelare gör annars samt bär klubbkläder med stolthet!

Två titlar i Bålsta

  • 9 mar 2013

I tävlingen i Bålsta vann Alina Gustavsson FS13 samtidigt som Saga Koch spelade hem FS10.

Trippla finaler för Daniella

  • 5 mar 2013

Under sportlovet har tävlingarna i Näsbypark och Åkersberga avgjorts och en hel del STK:are har stått för fina insatser. Bland annat var Daniella Mourad framme i final i båda tävlingarna, samt i Enskede.