Nyheter

Svensk mästarinna i D45

  • 28 feb 2013

Stort grattis till vår tränare Jeanette Jönsson Hedlund som efter mycket bra tennis vann finalen i svenska mästerskapen för damer-45.

Pim-Pim och Ture i Frukosttopp

  • 21 feb 2013

Joachim Johansson och Ture Sundqvist har tagit ett ordentligt grepp om Frukosttiteln. Ture till höger på bilden har just fått höra att Joachim missar nästa veckas spel och en hjärtlig gliring leveras direkt. Dagens segrare var titelförsvarande Daniel Wetter, som dock har en bit upp till toppduon. Vid frukostbordet efteråt diskuteras dagens spel och kommentarer runt artikeln om vår klubbkompis Gustaf Ström i lokaltidningen. Gör som många från vår vuxträning och kom ner under sportlovsveckan när den ordnarie träningen ligger nere. Vem kan vara utan tennis en hel vecka :-) Välkomna

Reportage i lokaltidningen

  • 20 feb 2013

Lokaltidningen Mitt i Sollentuna hade i tisdags med en helsida om Sollentuna TK:s 11-årige tävlingsspelare Gustaf Ström.

Nu startar Sign In Tennisen.

  • 19 feb 2013

Nu kan ni boka in er på Sign in träning. Ett enkelt mail till Valle, valle@sollentunatk.com, senast tre dagar före önskad tid och ni har bokat in en härlig och tuff träning där vi tränar på både teknik och strategi. Bekräftelse på er träningstid kommer så fort som möjligt, men dock senast dagen före. Stäm alltid av med hemsidans kalender.// Välkomna :-)

Sportlovsläger vecka 9!

  • 15 feb 2013

Välkomna på sportlovsläger vecka 9. Sista anmälningsdag 17 februari.

Många segrar i Hudiksvall

  • 13 feb 2013

I helgen som gick åkte åtta spelare från Tävlings- och Utvecklingsgruppen till Hudiksvall för ett tävlingsläger. Många matcher på få dagar och en hel del slutsegrare blev summeringen.

Öppet Hus på Bollskolan blev en lyckad och trevlig tillställning

  • 11 feb 2013

I lördags hade vi Öppet Hus på bollskolan mellan 15-17.00 och då var alla välkomna att testa på vår populära bollskola. Det blev en rolig och fartfylld eftermiddag.

RAPPORT FRÅN ÅRSMÖTET 2013

  • 8 feb 2013

Sollentuna TKs årsmöte avhölls onsdag den 13/3 i Sollentuna Rackethall. Ett 25-tal medlemmar närvarade

Alina drog förstapriset i SM-lotteriet

  • 2 feb 2013

Alina Gustavsson tog hem förstapriset i SM-lotteriet och en ny racket. Hon kunde själv inte närvara vid dragningen, så det var länge ovisst vem som hade vunnit. Hon har nu valt och beställt en ny Head Instinctracket, som pris.Hon blir nu först i klubben tillsammans med Edwin Örtengren att spela med det nya materialet graphine, som finns i både Djokovics och Sharapovas racketar. På bilden visar hon stolt upp sin egen Headracket och lotten som gav lotterisegern.