Vuxenträning

TERMINSSTART VT24

17 januari

TERMINSSLUT

2 juni

UPPEHÅLL                      

26/2-3/3(Sportlov), 28/3-7/4(Påsklov), 1/5.

 

Anmälan till vårens termin för nya spelare görs här

De som hade plats eller var med i kön i höstas ska INTE anmäla sig via ovan länk. De finns redan med i registret för vårens termin.

Våra vuxenkurser har ca 230 deltagare i träningen som bedrivs i Edsbergs Tennishall. Varje lektion är 60 minuter och grupperna består av högst 4 elever per bana och tränare. Vi har alltifrån nybörjargrupper till mer avancerade grupper.

KOSTNADER

En gång i veckan kostar 3.950 kr.

Två gånger i veckan kostar 7.400 kr.

Börjar man efter terminsstart rabatteras terminsavgiften och man betalar för de tillfällen som återstår.

Terminsavgiften faktureras per mail under terminens gång. Då vi fakturerar via e-post kan våra mail hamna i er skräpkorg, gör oss gärna till betrodd avsändare.

Eleven behåller sin plats från termin till termin såvida inget annat är överenskommet. Uppsägning av plats, önskemål och andra frågor måste mailas till magnus@sollentunatk.com

Säger man upp sin plats under terminens gång gäller fem veckors uppsägningstid plus de veckor som eleven har uppehållit en plats i schemat.

Uppsägningstiden är till för organisationen att fylla den uppsagda elevens plats. Den uppsagda eleven har därför inte möjlighet att delta på träningar under perioden för uppsägningstiden.

Medlemskap i STK är obligatorisk om man är med i vår verksamhet och avgiften är på 450 kr/år alternativt familjemedlemsavgift 750 kr/år om man är många i familjen som är med i vår verksamhet.

Vid frågor mejla magnus@sollentunatk.com