Trippla finaler för Daniella

  • 5 mar 2013

Under sportlovet har tävlingarna i Näsbypark och Åkersberga avgjorts och en hel del STK:are har stått för fina insatser. Bland annat var Daniella Mourad framme i final i båda tävlingarna, samt i Enskede.

I Åkersberga var tre STK-tjejer framme i final, men dock fick alla se sig besegrade. Daniella Mourad avancerade till final i damsingeln efter två fina segrar men där tog det sedan stopp mot Nathalie Hedblom, Ekerö TK. En småsjuk och småskadad Emmy Lindberg förlorade finalen i FS16 efter att ha tagit sig dit via en seger och en WO. I FS10 tog Anna Gao tre lätta vinster innan hon förlorade en tuff titelmatch med 10-5 i avgörande set.

 

Även i Näsbypark var Daniella Mourad i final, denna gång i FS16. Tre segrar krävdes för att gå dit och i finalen blev det förlust i tre set. I övrigt kan rapporteras att Anna Gao och Jenny Larsson tog sig till semifinal i FS10 och att Erik Larsson och Arvid Andersson var i kvartsfinal i PS14. Gordon Gauffin och Mattias Neander vann tillsammans PD12.

 

Daniella hade dessutom visat att formen var god redan innan sportlovet då hon tog sig till final även i Enskede. Tre finaler på tre tävlingar är ett bra facit!