Ny TF klubbchef på plats!

  • 13 sep 2018

Vi välkomnar Freddie Lundqvist som ny tillförordnad klubbchef. Läs mer om Freddie och hans tankar kring verksamheten..

Hej
Jag heter Freddie Lundqvist och är sedan 1/9 tillförordnad klubbchef för Sollentuna TK.
Mina föräldrar flyttade till Edsviken i början på -60 talet och sedan dess har jag bott på olika platser i Sollentuna.  Har en fru och tre barn och 2 barnbarn. Just nu är mina bopålar i Törnskogen och avkoppling sker gärna på sommarstället i Roslagen eller på någon härlig resa runt vårat stora klot.
Jag har alltid varit allätare på sport men i sena tonåren blev det tennis för hela slanten. Jag började spela i 6-7 års åldern och har sedan dess spelat regelbundet och nått hygglig regionsnivå som junior och senior. Nu som veteran har jag bl.a. vunnit SM i både mixed och herrdubbel samt varit i semifinal i singel. Jag tränar tennis tre gånger i veckan och hinner allt som oftast med ett fyspass också. 
I övrigt är min historia att jag drev en tennisskola i Sollentuna under 15 års tid med både hel- och timtidsanställda. Efter det blev det fritidsgård och senare 5 år som rektor efter att gott en chefsakademi i Järfälla kommuns regi. Senast har jag varit kommunalråd under 15 års tid här i Sollentuna.
Jag ser verkligen framemot att få jobba med verksamheten inom STK. Både att försöka öka kvalitén på både hall och träning liksom att skapa en starkare klubbkänsla och mer verksamhet. Men också jobba på att öka känslan för att vilja komma till hallen och hänga med oss. Naturligtvis finns också en stor förväntan och nyfikenhet att få vara med på resan mot en ny tennishall.


Om det är något du undrar över eller har något/ra förslag hur vi kan göra hall och verksamhet ännu bättre får du gärna kontakta mig på:

Telefon: 0763-21 72 24

Mail: freddie@sollentunatk.com