Matchträningar för alla juniorer

  • 14 feb 2018

Under vårterminen är det matchträningar för alla åldrar i princip alla helger. Kalender med datum har mailats ut. Helgen som var var ca 60 barn/juniorer och ca 10 föräldrar aktiva kring matcher. För mer info kring helgens aktiviteter läs mer..

Många aktiviteter i fredags och lördags.

 

Först ut "fredagsmyset" med rekordmånga deltagare. Drygt 20 st barn + många föräldrar och det var fullt ös med tennis, stafetter och olika aktiviteter. I pausen intogs det mackor och grönsaker med dipp.  Ett stort tack till familjerna Wallin och Palm.

 

I lördags var det dags för första mötet med Näsbyparks TK i mini-tennis.

Ett 20 tal förväntansfulla barn i ålder 7-8 år gamla stegade in på 8st mini-tennisbanor i olika storlekar. Där blev det många singel och dubbelmatcher och lite "kung i två timmar. Ett stort tack till Jesper Bernström som fixade med köket och serverade mackor och frukt. Samtidigt startade Magnus tillsammans med hela fem föräldrar, upp första gången av det interna matchspelet för terminen med mid- och maxitennis där barnen var ca 11-14 år gamla. Totalt var det ca 16st spelare som spelade ca 2 timmar var mellan kl.16-20 medan föräldrarna turades om att assistera på banan och sitta på läktaren diskuterandes med en kaffe i handen.

 

Tack alla för en trevlig tennishelg!