Fredagsmys uppdatering

  • 26 okt 2017

När tre generationer spelade mini-tennis, barn mamma och farmor, då kändes det som vi är på god väg att nå den sortens fredagsmys som vi vill ha. Där alla som vill idrotta kan och får vara med.

Det var ett glatt och förväntansfull gäng som hängde på låset när det andra fredagsmyset efter uppstartsträffen hölls.

Vi drog igång direkt med en rolig och fartfylld uppvärmning. Snabbt var spelsugna barn ute på banan och spelade en rolig tävlingsform som kallas för "kung".

Det var både mini och mid tennis. Föräldrar stod och stampade och snart var dem också ute i spelet med barnen. Det var full rulle när det spelades rundtennis.

En bild som fastnade på min näthinna var dock när tre generationer spelade mini-tennis, barn mamma och farmor.

Det tror jag är hela andemeningen med projektet "fredagsmys", alla som vill idrotta kan och får vara med. Det tror jag skapar den här gemenskapen och "hänget" i hallen där resultat inte är det viktiga.  Vill också passa på tacka fam. Rasmusson, Hultman och Dahl som fixade både inköp av korv och dylikt, stod för tillagning och servering.

Fler sådana föräldrar som kan hjälpa till behöver vi, då kan det här bli riktigt kul. Så häng på.

Är det så att ni har barn som vill prova att vara med och att ni som förälder kan hjälpa till. Maila mig då på hannes.hederstedt@hotmail.com

 

Nästa "fredagsmys" är fredag den 10/11 kl.18-20 i Sollentuna Rackethall(Simhallen). Det krävs en anmälan till mig per mail senast tisdag den 7/11.

 

Hannes Sollentuna Tennisklubb