Fredagsmys för 7-10 år

  • 4 okt 2017

Matchträning, fika och olika idrottsaktiviteter på fredagar 18-20. Informationsmöte/uppstart fredag 13/10. Föranmälan krävs. Anmälan görs till: evve@sollentunatk.com För mer info, läs mer.

Hösttermin med nya och fler roliga aktiviteter

Välkomna till informationsmöte fredag den 13/10 kl.18-20  i Sollentuna Rackethall(vid simhallen).

Vi kommer där att informera om klubbens olika aktiviteter för barn mellan 7-10 år.

En ny aktivitet som vi kommer att presentera för er är något som vi kallar för ”fredagsmys”. Det kommer mestadels att vara tennis men även andra aktiviteter, och lite fredagsmys som saft och bullar. Tanken är att skapa en större gemenskap mellan både barn och föräldrar i klubben.  Det är i samma anda som Sthlm TF ”små lirarna” som nyligen startats upp.  För många av er är det också en möjlighet att få en första introduktion i tävlandet, i lugn miljö. Det är låga krav på spelnivå på barnen, men barnen behöver vara så motiverad att dem är självgående. För att det ska kunna bli verklighet behöver ni föräldrar också vara beredda på att kunna hjälpa till. 

Vi kommer även att informera om andra interna och externa aktiviteter, så som Roslagstouren, Klubbutbyte och IF SO Tour.

 

Kan det här vara något för era barn. Kom då med era barn på info mötet då vi också kommer att spela tennis, ha andra aktiviteter och lite tilltugg.

Vi behöver ha en anmälan på er förälder och barn senast den 9/10.

Anmälan görs till: evve@sollentunatk.com 

 

Glada tennishälsningar

Hannes Hederstedt Utbildningsansvarig i Sollentuna TK.