Seriespelet har inletts

  • 7 okt 2015

Höstens seriespel har startat och i lördags inledde Rookielaget sin säsong med att spela oavgjort hemma mot regerande mästarna SALK.

Sollentuna TK har i år fem lag med i de olika serierna, alltifrån 12-åringarna i Rookielaget till de mer rutinerade i herrar-65.

Herrlaget har inte fått någon drömstart i sin division 3-serie med två inledande förluster mot Linköping och Djursholm. Edwin Stenmo och Gustav Land har spelat båda matcherna och bredvid dem har Erik Artursson och Erik Södergren spelat.

Rookielaget har däremot startat starkare med 3-3 på hemmaplan mot SALK. Jenny Larsson och Saga Koch vann sina singelmatcher och var sedan inte heller långt ifrån att spela hem dubbeln. På killsidan vann Melvin Solvik sin singel medan Hampus Stenmo fick se sig besegrad. SALK:s grabbar var sedan det bättre paret i dubbeln mot hemmahoppen Didrik Stenmo och William Sundquist.

Bland veteranlagen såg Mathias Malmgren och Klas Engström till att H45-laget inledde med 3-0 mot Järfälla. H35-laget vann även dem sn första match mot Danderyd. Mathias Saverstam och Henrik Lorentzi säkrade segern efter en stenhård avgörande dubbel.

Lycka till under hösten önskar vi samtliga lag!