Svensk idrotts framtid - kom och lyssna 22 april

  • 21 apr 2015

Onsdag 22 april kl. 19.00 i Helenelundsskolans aula har Sollentuna TK förmånen att bjuda in er att lyssna på hyperaktuelle idrottsläkaren Klas Östberg och årets idrottsledare 2011 Magnus Ennerberg.

Välkomna och lyssna på tre spännande idrottsprofiler i samband med att vi presenterar Sollentuna TK:s verksamhetsidé och vad som hänt senaste tiden i klubben!

 

Datum: Onsdag 22 april
Tid:
19.00
Plats:
Helenlundsskolans Aula


De inbjudna talarna är:

Magnus Ennerberg, chefstränare KLTK
Klas Östberg, idrottsläkare och författare
Bengt Svensson, SISU


Magnus Ennerberg har gått på GIH och är chefstränare på KLTK, 2011 blev han utsedd till årets idrottsledare. Han delar gärna med sig av sina erfarenheter från och utanför tennisbanan.

Klas Östberg som har jobbat inom elitidrotten i många år, bland annat som SOKs chefsläkare samt läkare för skidskyttelandslaget, berättar om hållbart idrottande. Klas har nyligen skrivit en bok där han intervjuat bland andra Zlatan Ibrahimovic, Carolina Klüft, Therese Alshammar, Börje Salming m.fl. om hur de tog sig till toppen. Detta berättar han gärna om.

Bengt Svensson kommer prata om Riksidrottsförbundets och SISUs syn på barnidrott samt Sollentuna TK:s samarbete med SISU under ett flertal år.


Emellan talarna kommer vi presentera vad som hänt på senaste i klubben samt vår verksamhetsidé.

 

Mvh

Styrelse & Personal