Förtroendevalda sökes

  • 7 apr 2015

Det är snart en ordinarie årsstämma och tills dess letar föreningen efter förtroendevalda till olika poster. Man kan engagera sig på olika nivåer och allt tar inte jättemycket tid. Det viktigaste är att du tycker om Sollentuna Tennisklubb!

Föreningen söker:

1-3 ordinarie styrelsemedlemmar
Omfattning: En styrelsepost omfattar styrelsemöten, arbetsmöten och lite jobb där emellan. 
Din profil: Det viktigaste är att du vill förbättra klubben. Du får gärna vara tävlingsjunior som är 18 år eller förälder till tävlingsjunior. Detta skulle komplettera dagens styrelse väl. Om du inte har tävlingsprofil men vill lägga tid på att förbättra klubben och har ett specifikt område är det väldigt välkommet!

2 suppleanter till styrelsen
Omfattning: Du närvarar på styrelsemöten vid tillfällen då ordinarie styrelseledamöter inte är på plats. Detta behöver inte vara mycket arbete, kan vara några timmar på ett år.
Din profil: Du som vill stödja Sollentuna TK och tycker det kan vara intressant att få mer inblick i klubbens verksamhet, trots liten insats.

3 personer till valberedningen
Omfattning: Att en gång per år inför ordinarie årsmöte ge förslag på förtroendevalda, dvs styrelse, revisorer och valberedning.
Din profil: Du som vill bidra till klubben med en riktad insats årligen, förmodligen känner du en del personer i klubben.

Vore vädligt roligt om du ville vara med och forma ett intressant och roligt Sollentuna TK. Maila till info@sollentunatk.com och säg att du är intresserad!

Mvh
Styrelsen