Johan Porsborn ny klubbchef

  • 26 mar 2015

Vi är nu glada att annonsera att tennisprofilen Johan Porsborn är rekryterad som klubbchef till Sollentuna Tennisklubb. Han kommer börja heltid i augusti men kommer innan dess vara tävlingsledare för Sollentunaspelen och finnas med i planeringsarbetet inför höstens termin.

Johan Porsborn har ett gediget tennis-CV men också en civilingenjörsexamen i industriell ekonomi från Linköping. Efter studierna har Johan haft många jobb inom svensk tennis, bland annat informationsansvarig på Svenska Tennisförbundet, presschef på ATP-turneringarna Swedish Open och Stockholm Open samt tenniskommentator på TV4. Det han själv nämner som det roligaste tennisminnet är sin roll som turneringschef för lag-VM i rullstolstennis 2007. Senast kommer Johan från SALK där han under drygt fyra år var sportchef.

 

Johans roll som klubbchef kommer innebära att leda och utveckla arbetet inom Sollentuna Tennisklubb.  Det innebär bland annat att planera tennisverksamheten, personalansvar, driva nya projekt men också ha timmar på tennisbanan för att komma nära verksamheten. Johans erfarenhet från nationella och internationella tävlingar, kontaktnät inom svensk tennis samt energi och arbetsvilja ser vi som en stor tillgång för verksamheten.

 

Välkommen Johan!