Herrarna säkrade kontraktet

  • 2 dec 2014

Herrlaget vann sin näst sista match för säsongen och säkerställde därmed fortsatt spel i division 3. Lika bra gick det inte för damerna och Rookielaget.

3-1 i matcher blev slutresultatet för Herrlaget i hemmamötet med Rönninge. Matchen inleddes med dubbeln som slutade med seger för Benjamin Neander och Jakob Asplund i raka set. I singelspelet tog samma spelare varsin seger medan Gustav Land förlorade en mycket jämn tillställning på andrasingeln.

Var dock en mycket skön och viktig seger som tog laget upp på 7 poäng och säker mark i division 3. Avslutningen sker på hemmaplan i Edsberg den 6 december kl 17.00, samtidigt som P15-laget ska försöka säkra avancemanget till div 1.

 

Rookielaget hade seriefinal hemma mot favoriterna SALK i fredags. Bortalaget mönstrade sitt starkaste lag och fick även med sig segern med 4-2. STK ledde dock med 2-1 efter de inledande matcherna efter mycket starka segrar av Johanna Ström och Anna Gao. Tjejerna förlorade sedan sin dubbel och på killsidan var SALK:arna snäppet vassare än Gordon Gauffin, Elwin Gauffin och Albin Åhs.

Rookielaget avslutar serien på söndag med bortamatch mot Näsbypark.

 

Damlaget hade det inte lätt mot serieledarna Mälarhöjden. Gästerna kom med sitt bästa lag och vann alla fyra matcher i raka set och gick därmed upp till division 1. Emma Södergren, Daniella Mourad och Jeanette Jönsson Hedlund spelade för STK.

Nya tag tas i sista matchen mot Kungsängen på bortaplan på fredag.