Ny seger för tonåringarna

  • 18 nov 2014

P15-grabbarna är nu riktigt nära uppflyttning till division 1 efter ny seger i helgen. Även Rookielaget vann och herrarna tog poäng mot serieledarna.

4-0 borta mot Hellas blev resultatet i P15-lagets fjärde match för säsongen. Gustaf Ström, Erik Larsson och Simon Stenlund vann alla sina matcher komfortabelt. Laget har full pott efter fyra matcher och endast Trollbäcken kan förhindra uppflyttningen till division 1. En match återstår och för STK:s del kommer det garanterat räcka med oavgjort hemma mot Strängnäs den 6 december.

 

Rookielaget gjorde sin andra match för hösten och det slutade med 4-2 hemma mot Lidingö. Gordon Gauffin, Albin Åhs, Anna Gao och Saga Koch ingick i segerlaget. Tre matcher återstår och nästa drabbning är nu på lördag 22 november hemma mot TSK Malmen.

 

Även herrarna mötte Lidingö på hemmaplan och slutresultatet där blev 2-2. Edwin Stenmo hade det tufft på förstasingeln, medan det gick bättre för Benjamin Neander och Gustav Land. En poäng mot serieledarna är inte fy skam och herrarna är nu obesegrade i deras tre senaste matcher.

 

-Vi hamnade snabbt i underläge 0-1 i matcher då Edwin ställdes mot en mycket bra motståndare, men vi lyckades vända till 2-1 efter singlarna. Benjamin vann efter att ha lyckats knyta ihop ett tajt första set där han spelade spänt. Andra set var betydligt mer kontrollerat. På tredjesingeln stod Gustav för sin hittills bästa seriematch för hösten. Han slet som en galning och det grovjobbet gav resultat. I dubbeln var motståndet tufft och vi tar med oss denna poäng och siktar på att avsluta serien med två vinster, säger tränare Jakob Asplund som var på plats i Rackethallen.