P15-laget mot division 1

  • 11 nov 2014

Det ser mycket bra ut för P15-laget när de i helgen tog sin tredje seger på lika många matcher. Herrlaget tog också en viktig seger medan damerna åkte på sitt första nederlag.

P15-laget är i topp i division 2 efter tre av fem spelade matcher. I lördags tog de sin tredje fullpoängare när Solna besegrades på hemmaplan med 3-1. Erik Larsson och Simon Stenlund vann sina singlar, men Solna såg till att matchen levde inför dubbeln genom att på tredjesingeln besegra Erik Södergren. Simon och Gustaf Ström vann dock dubbeln komfortabelt med 6-3, 6-1. Hellas och Strängnäs återstår att möta.

 

Herrlaget begav sig till Saltsjöbaden och med sig hem hade de en 3-1-seger i bagaget. Edwin Stenmo förlorade förstasingeln, men Benjamin Neander och Gustav Land vann sina singlar i raka set. Benjamin och Jakob Asplund säkrade sedan segern med en trygg dubbelseger. Herrlaget har nu två segrar och två förluster med tre matcher kvar för säsongen.

 

Damlaget har inlett sin säsong med två raka segrar men fick nu uppleva sin första förlust i seriefinalen mot Lidingö. Bortalaget var starkare i alla matcher och närmast en seger för STK var spelande coachen Jeanette Jönsson Hedlund. Med och spelade var även Emma Södergren, Anna Gao och Emmy Lindberg.