Erik vinnare och Rookie kryssare

  • 24 okt 2014

Förra helgen tog Erik Larsson hem en fin trofé till prisskåpet då han ingick i Stockholmslaget som spelade hem Pirres Pokal. Rookielaget har säsongsöppnat och gjorde det med ett oavgjort resultat.

Pirres pokal är en lagturnering mellan regionerna i Sverige för 14-åriga pojkar. I år var det således 00:ornas tur och STK:s Erik Larsson (två från vänster på bilden) var en av de uttagna i Stockholms lag.

Finalen spelades mot Region Syd i Kungliga Tennishallen under finalhelgen i Stockholm Open. Det blev en dramatisk batalj som avgjordes i dubblarna där Stockholm till slut kunde stå som segrare med totalt 4-2 i matcher.

 

Rookielaget (02:or och yngre) spelade i lördags sin första match för hösten mot det var mot Danderyd på bortaplan. 3-3 blev slutresultatet efter att tjejerna stått för Sollentunas segrar. Johanna Ström och Jenny Larsson vann sina singlar i raka set och även dubbeln gick smärtfritt. Bröderna Gauffin, Gordon och Elwin, krigade på mot bra motstånd men fick se sig besegrade i både singel och dubbel. Fyra matcher till väntar under hösten och det är bara att ta nya tag då!