Smarrig seriehelg

  • 13 okt 2014

Tre seriematcher spelades i helgen och det blev seger i samtliga. Damlaget och P15-laget tog bortaskalper medan herrarna segrade på hemmaplan.

Damlaget har full pott efter två spelade matcher i division 2 efter klara 4-0 borta mot Bålsta i söndags. Coach Jeanette rapporterar att Emma Södergren tog en komfortabel vinst på förstasingeln medan Daniella Mourad fick kriga desto mer för sin seger. På tredjesingeln vann ynglingen Johanna Ström efter viss dramatik. Totalsegern fullbordades sedan med en enkel dubbelvinst för Emma och Daniella.

 

Herrlaget var pressade att vinna sin hemmamatch mot Västerhaninge för att kravla sig upp från bottenträsket, och seger blev det. Edwin Stenmo torskade dock en tajt historia på förstasingel, men Benjamin Neander och Gustav Land såg till att det var hemmaledning efter singlarna då de båda två vann i raka set. Edwin och Gustav spelade sedan hem den viktiga dubbeln med 7-5, 6-3 och höstens första seger efter två inledande förluster var därmed ett faktum.

 

P15-laget hade en tuff första match för säsongen borta mot Trollbäcken, men grabbarna kunde åka hem med totalsegern efter tre singelvinster. Gustaf Ström gjorde en mycket bra match på förstasingeln och vann med stora siffror medan både Erik Larsson och Simon Stenlund hade täta uppgörelser. 3-0 efter singlarna innebar att det inte gjorde så mycket att dubbeln förlorades.

 

Grattis alla tre lag till vinsterna!