Vinst och förlust i premiären

  • 23 sep 2014

Höstens seriespel startade i helgen och först ut var Damlaget och Herrlaget. Båda hade bortamatcher och det slutade med en seger och en förlust.

Damlaget gick upp från division 3 förra året efter idel segrar och denna höst är det alltså spel i division 2 som gäller. Första matchen var mot Örebro TK på bortaplan och damerna fick en kanonstart på serien efter seger 3-1.

Det var dock ingen promenadseger och efter de inledande singlarna var ställningen 2-1 i matcher. Emma Södergren spelade hem förstasingeln i två täta set, medan spelande coachen Jeanette Jönsson hade det lite lättare på tredjesingeln. Daniella Mourad fick se sig besegrad i en tuff drabbning.

Daniella fick dock revansch när hon tillsammans med Jeanette vann den avslutande dubbeln med 10-4 i det avgörande matchtiebreaket. Seger 3-1 hem i bagaget till Sollentuna och en skön start på säsongen!

 

Herrlaget skickade tre 96:or till deras inledande bortamatch mot Linköping. Edwin Stenmo och Gustav Land förlorade sina singlar, men matchen levde inför dubbeln efter att Benjamin Neander segrat.

Det blev dock seger för hemmalaget då Gustav och Edwin inte riktigt räckte till i dubbelmatchen.