Elwin bäste STK:are i Båstad

  • 9 jun 2014

Årets Båstadturnering är avslutad och bäste STK:are var Elwin Gauffin med sin finalplats i P10. Denna vecka avgörs slutspelet i SEB Next Generation och inte mindre än tre STK:are är med och gör upp slutsegrarna.

Den enorma juniorturneringen nere i Båstad startade för lite mer än två veckor sedan och är nu avslutad. Sammanlagt ställde knappt 20 STK:are upp i turneringen och vår yngste representat blev den mest framgångrika.

Elwin Gauffin var STK:s ende deltagare i P10, men han höll verkligen fanan högt. Han krossade sig fram till slutspelet efter att vunnit samtliga fyra matcher i poolspelet. Väl i slutspelet fortsatte segrarna trilla in för den vänsterhänte bolltrollaren och efter en handfull nya segrar var det dags för final.

Väl där tog det dock stopp för Elwin som fick se sig besegrad mot duktige Henrik Bladelius från Alingsås. Men stort grattis till Elwin för en fantastiskt bra genomförd turnering!

 

Bra gick det även för Gustaf Ström i P16B där han tre år ung tog sig till semifinal. Ett år unga Johanna Ström var framme i åttondelsfinal i F12. I övrigt togs det STK-segrar av många andra spelare såväl i singel som i dubbel. Bra krigat allihopa under ledning av coach Jakob Asplund!

 

Nämnde Gustaf och Johanna Ström spelar denna vecka slutspelet i SEB Next Generation tillsammans med Anna Gao. 16 spelare har kvalificerat sig från hela Sverige till slutspelet som även det går av stapeln i Båstad. Först är det poolspel för samtliga och vi önskar Gustaf, Johanna och Anna stort lycka till!

 

Missa inte blogginläggen från Båstad på https://stktavling.wordpress.com/. Glöm  inte heller att följa uppdateringarna på twitter: @stktavling