Segrar för Saga och Simon

• 7 apr 2014

Ett antal turneringar har spelats färdigt under den gångna veckan och STK:arna har stått för en hel del framskjutna placeringar. Allra högst upp på prispallen tog sig Saga Koch och Simon Stenlund.

Bålsta: Saga Koch spelade hem F11 efter fyra raka segrar. Den tuffaste matchen kom i semifnalen mot SALK:are Alva De La Motte som slutade 10-7 i det avgörade setets matchtiebreak i Sagas favör. Finalen vanns sedan med 6-2, 6-1 mot Ida Saado, Upsala TK. Grattis Saga!

Maximilian Engströmer gick till semifinal i P10.

Avesta: Simon Stenlund segrare i P16 efter två övertgande matcher. Grattis Simon efter 6-1, 6-2 mot Alessandro Gerbino, Borlänge TK i finalen!

H&M Team cup, Djursholm: Finalplats för Johanna Ström tillsammans med Bålsta-tjejen Felicia Abdel-Daim i F12-klassen. I semin besegrade de STK-paret Saga Koch och Jenny Larsson. Semi blev det även för Erik Larsson i P14 i par med Nikola Slavic.

Västerhaninge: Alina Gustavsson stod för en bra turnering och avancerade till final efter övertygande segrar. Nathalie Johansson, Stockholms TK, tog hem titelmatchen med 7-5, 6-2.Bra insatser i P18 där både Gustav Land och Edwin Stenmo tog sig till semi och föll mot toppseedat motstånd. Spelflitiga Saga Koch var även här framme i semifinal i F12.