Gauffins i storform

  • 10 feb 2014

Bröderna Gauffin hade en bra vecka med en turneringsseger och en finalplats. Även Saga Koch och Jonas Bergbom var framme i titelmatcher.

Tre turneringar med STK-intresse spelades klart under förra veckan.

 

Sigtuna: Elwin Gauffin var överlägsen när han spelade hem P10. Han vann fem matcher och tappade som mest fem game i en match. Finalen slutade 6-1, 6-2 mot Anton Häggberg, Enköpings TK. 

Jonas Bergbom tog sig till final i P16 där det blev förlust mot den duktige toppseedade spelaren. Alina Gustavsson noterades för en semifinal i F14.

 

Järfälla: Gordon Gauffin tog några fina skalper när han tog sig till final i P12. Bland annat vann han semifinalen med 10-8 i det avgörande matchtiebreaket. I finalen tog det dock stopp mot Sebastian Abboud, TSK Malmen, i raka set.

I F12 tog sig Saga Koch till final efter att ha vunnit en jämn semifinal mot klubbkamraten Jenny Larsson. Bra gjort av Saga som sedan mötte en för bra motståndare i finalen.

Alina Gustavsson gick till semifinal i F14 och Jonas Bergbom till kvartsfinal i P16.

 

Mälarhöjden: Bra form hos Daniella Mourad som vann tre matcher och tog sig till semi i F16. Gustaf Ström och Erik Larsson var båda framme i kvartsfinal i P14.