Framgångar i Solna

  • 25 nov 2013

Solnaspelen bjöd på framskjutna placeringar för STK-spelarna med Anna Gaos slutseger och Elwin Gauffins finalplats som de absoluta höjdpunkterna. Dessutom segrade Alina Gustavsson i Bålsta.

Sollentuna TK kan stoltsera med en finalist i de båda 10-års-klasserna i Solnaspelen när turneringen avslutades i helgen. Bäst gick det för Anna Gao som svepte hem flickklassen efter en handfull övertygande segrar. I finalen besegrades Sara Eriksson från Smedslätten med klara 6-2, 6-2. Anna var även framme i kvartsfinal i F12.

 

Nästan lika bra gick det för Elwin Gauffin som i P10 tog sig hela vägen till final efter inte mindre än sex matchvinster. Elwin, som dessutom är ett år ung i klassen, fick dock se sig besegrad i finalen av Jan Simonson, Spårvägen, med 6-4, 6-1. I Solna gick det även bra för Simon Stenlund som tog sig till semifinal i P14 och Gustav Land som spelade sig fram till kvartsfinal i Herrsingeln..

 

I en tidigare nyhet berättades att Alina Gustavsson var i final i F14 i Bålsta men att finalen hade skjutits upp. Den matchen har nu spelats och glädjande nog tog Alina hem titeln efter seger med 6-4, 6-3 mot Amanda Frånstedt, Smedslätten.

 

Emma Södergren tog sig till final i Norrtälje efter en matchseger. Hon tvingades dock tyvärr lämna wo i finalen.

 

Stort grattis till alla fina prestationer!