Tre titlar i hemmaturneringen

  • 28 okt 2013

SollentunaSpelen är färdigspelad för den här gången och åtta klasser har avgjorts i Rackethallen och Edsbergshallen. Glädjande nog spelades tre av klasserna hem av STK:are.

Gustaf Ström var det stora namnet i årets SollentunaSpelen med sina två titlar. I P12 var han storfavorit och det visade sig att ingen var i närheten av att stoppa hans framfart. Gustaf tappade faktiskt inte ett enda game fram till finalen som slutade 6-2, 6-3 mot TSK Malmens Leo Mitelman.

 

Av bara farten vann sedan Gustaf även P14, där konkurrensen givetvis var hårdare. En tuff kvartsfinal vanns med 6-4 i avgörande set och i finalen vände Gustaf 0-4 och 2-5 i första set till seger med 7-5, 6-3 mot Ludvig Thornberg från Danderyd. Stort grattis till många fina prestationer, Gustaf!

 

Många starka insatser stod även Benjamin Neander för då han oseedad vann P18. Han visade prov på mental styrka då han i tre av sina fyra matcher förlorade första set. FInalen mot klubbkompisen Edwin Stenmo var en av de matcherna och slutsiffrorna skrevs till 4-6, 6-1, 6-4. Stort grattis till Benjamin till segern och till Edwin för finalplatsen!

 

Bra jobbat säger vi till alla spelare och föräldrar, med tävlingsledare Matthias Ström i spetsen, som hjälpt till med turneringen under veckan och sett till att SollentunaSpelen återigen genomförts på ett utmärkt sätt.