Mycket stark seriehelg för STK

  • 14 okt 2013

Tre segrar och en oavgjord blev resultatet av helgens fyra seriematcher. Damlaget fortsätter briljera samtidigt som Herrlaget inkasserade sin första seger.

Damlaget hade dubbla seriematcher i helgen och seger blev det i båda. På lördagen besegrades Saltsjöbaden med relativt komfortabla 3-1. Daniella Mourad, Emmy Lindberg och Jeanette Jönsson var tjejerna som ordnade segern. 

Dagen efter begav sig samma tjejer och Johanna Ström (10 år!) till Haninge och där blev slutresultatet hela 4-0. Damerna har nu tre segrar på lika många matcher i division 3 med matchkvoten 11-1. Tre matcher återstår under hösten.

 

Herrarna har inlett sin serie med två raka förluster så det var en skön seger som togs borta mot Mjölby. Edwin Stenmo och Benjamin Neander vann sina matcher i det avgörande matchtiebreaket medan Henrik Åberg vann sin singel i raka set. Henrik spelade sedan även hem dubbeln komfortabelt med en comebackande Simon Bergbom.

 

P15-laget hade en tuff och spännande drabbning mot Trollbäcken som rättvist slutade 2-2. Jonas Bergbom och Erik Larsson föll i täta singlar, men Gustaf Ström vann i två raka. Jonas och Gustaf ordnade sedan en poäng till STK genom att vinna en rysardubbel med 11-9 i det avgörande matchtiebreaket. 

 

Bra jobbat alla inblandade!