Gustaf Ström vann Båstad Corem Opens 12 årsklass!

Nedan ser ni resultat för klasserna 12 och 16.

Gustaf Ström gick obesegrad igenom hela tävlingen utan att tappa set.

Gustaf spelar varje match med sån vilja och intensitet.

I åttondelsfinal möter Gustaf en duktig dansk.  I den matchen spelar han prickfri tennis, släpper inte på gasen en enda gång, det var magiskt att se!

I kvartsfinal möter Gustaf Hugo Regnér som Gustaf förlorade mot för ett år sedan med stora siffror. Den matchen var det givetvis extra känsloladdad eftersom målet var revansch och inget annat. Den här gången vann Gustaf med 6-1, 6-1, starkt igen!

Väl i semifinal står Lancelot Carnello för motståndet, en kille som reser med egen coach och tränar sedan flertalet år kopiöst mycket. Gustaf med sin vilja inleder spänt och spelar en aning för offensivt och Lancelot tar 4-2 ledning och på väg till 5-2. Gustaf har sedan en tid börjat lugna ner sig en aning och påbörjar en vändning genom att spela lugnare och ge motståndaren chans att hitta på "dumheter". Gustaf är fortfarande offensiv.

Setet vänder och efter att ha räddat en setboll vinner Gustaf setet med 7-5 och sedermera även andra set med 6-2, förståss starkt!

Gustaf möter slutligen Ross Weibull i final, en kille som tar sig till final som ett år ung!

Finalen inleddes med att Gustaf tar de tre tuffa första gamen och får sedan en behaglig resa till slutet på matchen innan det blir lite mer nerv i några få game. Segersiffrorna blir 6-1, 6-2.

I dubbel gick Gustaf i par med Axel Billfalk till kvartsfinal.

Nedan ser ni fler resultat:

Klass 12 år.

Gordon Gauffin vann en singel och förlorade första omgången i par med Mattias i en underhållande match.

Mattias Neander förlorade första matchen mot en oerhört bollsäker kille, matchen var mycket välspelad.

Klass 16 år.

Daniella Mourad vann 2 singlar, förlust mot tjejen som slog ut den andraseedade i klassen.

Emmy Lindberg  förlorade i första omgången, kom igång med spelet i slutet på andra set o hade lite bud på vändning.

I dubbel förlorade Emmy/Daniella i två tuffa set.

Jonas Bergbom förlorade en stentuff tre setare, 4-6, i första omgången och tyvärr likaså i dubbel.

Kristian Ahlberg vann två singlar. I andra matchen vände Kristian 0-6 underläge till 6-2, 6-1, Starkt!

I dubbel blev det en vinst  10-6 i supertiebreak.

Grattis till framgång och bra prestationer!