Finalplatser och höstens lagkompis

  • 19 jan 2013

De senaste veckornas händelser inkluderar ett antal finalplatser för STK:are och att Emmy Lindberg röstats fram till "Höstens Lagkompis" av sina klubbkamrater.

På spelarmötet som ägde rum den 15 januari skulle spelarna i Tävlings- och Utvecklingsgruppen för första gången rösta fram vem de tycker förtjänar priset "Höstens Lagkompis". Vann gjorde Emmy Lindberg och inget pris är väl mer värt än uppskattning från dina lagkamrater? Grattis till Emmy som alltid kämpar, peppar och hejjar på andra, samt ställer upp i vått och torrt!

 

Bra resultat i Bålsta gjordes av bröderna Gauffin. Gordon vann tre matcher och tog sig till final i PS11 där det sedan blev förlust med 7-5, 6-1 mot Carl Wikner, Lidingö TK. Lillebror Elwin i PS10 tog även han tre matchvinster innan det tog stopp i titelmatchen mot Linus Videhult, Västerås-Fridnäs, med siffrorna 7-5, 6-2. 

 

I Vänersborg spelades det en internationell turnering för 12-åringar och STK:s Gustaf Ström var på plats. Han vann en match i singelklassen innan han i andra omgången förlorade en tresetare mot en tysk som sedan gick till final. I dubbelklassen gick Gustaf till final i par med Axel Olsson Mörk. Nu närmast väntar landslagsspel i Kazan, Ryssland, för Gustaf där det är kval till Junior-EM.