Festligt och glatt i Rackethallen när Tina ordnar fest

  • 4 jan 2013

Det blev en härlig fest med italiensk buffè med kallskuret fixat av Christina "Tina" Otterstam. Upplägget blev mycket lyckat och uppskattat bland alla festdeltagarna. På bilden njuter Robert Larsson av en del av allt som Tina dukat fram.

IMAG1078

Edwin Örtengren/Victor Glimbert är klara för semifinal i Herrdubbel efter seger mot Mats Dillén/Hugo Jacobsson 6-3;6-0

IMAG1092

Fredrik Andersson/Jurgen Smolle vann en helt fantastisk match mot Kenneth och Jonas Bergbom i Herrdubbel B. 4-6;7-6;(10-7). Matchen kunde ha slutat hur som helst  Flera bollar såg ut att vara avgjorda om och om igen, men blixtrande räddningar av spelarna förlängde det roliga och publiken njöt av föreställningen. Första set gick som sagt till Kenneth och Jonas. Fredrik och Jurgen såg ut att ta andra set redan vid 5-4 men Kenneth och Jonas lyckades slingra sig ur greppet och kämpa sig tillbaka och upp i 6-5 ledning. Väl där och efter många om och men utjämnade Fredrik och Jurgen till 6-6 och tiebreak. I tiebreaket följs paren åt till 5-5 och sen setseger för Fredrik och Jurgen. I det avgörande supertiebreaket ryckar Fredrik och Jurgen tidigt ifrån och trots febrilt kämpande av Kenneth och Jonas och en räddad matchboll vid 7-9 kommer de inte ikapp.

IMAG1082

En av många härliga långa dueller mellan Jurgen/Fredrik och Jonas/Kenneth

IMAG1089

Göran och Marcus Demnert är klara för semifinal i Generationsdubbel efter 6-2;6-0 mot Peter och Arvid Andersson

IMAG1091

Peter Hyvönen står stolt bredvid dotter Lina Hallgren efter hon gått till final via 6-1;6-3 mot Emma Södergren

IMAG1094

Jeanette Jönsson Hedlund vann över Kristina Leesik med 6-1;6-1. I den stora finalen klockan 13 på söndag väntar Lina Hallgren. Där avgörs vem som blir bästa spelare i Sollentuna.

IMAG1087

Tilda Hallgren vinner tredje pris på lotteriet och får en segerkram av Matthias Ström. Lotten fick hon Jeanette Jönsson som en av de allra sista som köptes.

IMAG1086

Lars Nilsson är jublande glad efter att ha vunnit andra pris i lotteriet och ett par tennisskor.

IMAG1085

Åsa Nordlander och Matthias Ström väntar in förstapristagaren men ingen lott GUL nr 27 ger sig till känna. Priset ligger i Rackethallen och väntar på sin förstapristagare.

IMAG1077

Joachim Johansson ropar upp vinnarna i tipsrundan.

IMAG1075

Hannes Hederstedt och Henrik Åberg njuter i Players Lounge