Seger och förlust i debuten

  • 29 jan 2013

Nya Juniorserien har startat och Sollentuna TK:s två lag inledde med en seger och en förlust.

Juniorserien är en nystartad serie av Tennis Stockholm som riktar sig till spelare som är i tenniskolan, men som tränar mycket och gillar att tävla. Sollentuna TK har ett 97-lag och ett 99-lag för pojkar i serien som avgörs under vårterminen.

 

Båda lagen spelade sina premiärmatcher i lördags i Rackethallen. 97-laget ställdes mot Ellagårds TK och det blev en lyckad kväll för hemmaspelarna. Henrik Nordgren och Gustav Lindén vann sina singlar med stora siffror och Oscar Fredriksson/Alexander Svanfeldt kammade hem dubbeln. Totalt 3-0 i matcher för STK:arna som i nästa match möter SALK på bortaplan den 16 februari. Förutom nämnda spelare ingår även Mark Emilson och Adam Klöfver i laget.

 

99-laget hade en stentuff batalj med Sundbybergs TK som tyvärr slutade med 0-3 i baken. Viktor Ek och Fabian Stenmo förlorade två mycket jämna singlar och Viktor/Oscar Lönnqvist förlorade dubbeln med 7-5 i avgörande set. Chans till första segern kommer i slutet av februari eller början av mars. Även Ludvig Dillén, Erik Södergren och Eric Lagerkrans är med i laget.