Första stora finaldagen spelad

  • 31 dec 2012

Mycket folk på plats igen när första stora finaldagen gick av stapeln. Deltagarna börja att se två härliga pojksingelfinaler innan det var dags för tre riktigt stora klasser samtidigt, Herrdubbel A, Damer B och Herrar B. Nästa vecka blir också riktigt vass med Herrar A och Damer A i speltsen som inleds klockan 12 imorgon på nyårsdagen. Välkomna :-)

POJKAR 10

Elwin Gauffin vs Michael Nordlander: 6-0;6-2

Två duktiga och bollsäkra spelare i en välspelad match. Elwin den starkare för dagen när en tog hem matchen i två rak set.

POJKAR 12

Mattias Neander vs Elwin Gauffin: 6-3;6-3

Elwin höll emot riktigt bra och var på väg att hota Mattias flera gånger i matchen, men Mattias lyckades hålla ihop spelet när det brände till.

DAMER B

Katarina Hillborg vs Lena Norberg: 6-2;6-2

Katarinas säkerhet  tog än igång ut sin rätt. Lena Norberg fick en bra start och hade både 1-0 och 2-0 i första set. Taktiken genom matchen att gå hårt på bollen speciellt i servereturen var den rätta men tuff att genomföra mot en så duktig spelare som Kattis. Det lyckades ofta men håller man lite igen så är Kattis fenomenal på att kontra tillbaka.

IMAG1007

IMAG1012

HERRDUBBEL A

 E Arthursson/V Glimbert vs. E.Kerem/E Obatnin: 6-3;6-4

Det blev en lite spänd final mellan två par med högklassiga spelare. Det märktes att mycket stod på spel. Eric och Victor var de mera hårdslående spelarna medan Elle och Evve ville ha lite lägre tempo och finlir.

IMAG1015

HERRAR B

Göran Elding vs Fredrik Ahlqvist: 6-4;6-2

Görans fina form höll i sig även i finalen där han lyckades slå den alltid stabile Fredrik.

IMAG1014

PRISUTDELARE

Matthias Ström höll i prisutdelning med bravur trots flera psykningar bland publiken ;-)

IMAG1010