Trippelkaka i Edsberg på lördag

  • 26 nov 2012

Säsongens seriespel börjar lida mot sitt slut och nu på lördag den 1 december spelar inte mindre än tre av Sollentuna TK:s serielag match samtidigt i Edsberg. Strunta i TV-tittandet och ta med dig familjen och kompisar för att komma och stötta spelarna till segrar!

Vad är bättre än att bege sig till Edsbergs Tennishall en lördag för att se tre seriematcher med Sollentuna TK och samtidigt mumsa i sig en toast eller korv? Givetvis är rätt svar att absolut ingenting kan vara bättre! 17.00 nu på lördag den 1 december startar kalaset och då får man se Herrlaget, F15-laget och P15-laget i full flärd.

 

Herrlaget gör sin sjätte och näst sista match för säsongen. Lillån TK står för motståndet och matchen är oerhört viktig då STK vid seger säkrar nytt kontrakt i division 3. Vid förlust hamnar herrarna under nedflyttningsstrecket och då kommer sista matchen mot Lidingö TK bli helt avgörande.

 

Flickor 15-laget har en seger och en förlust inför de två avslutande matcherna som båda spelas på hemmaplan. Nu på lördag gästas de av Lidingö TK som har två segrar på lika många matcher. Tuff uppgift för STK-tjejerna som vid seger är helt säkra på att stanna kvar i division 2.

 

Efter fyra av fem matcher spelade ligger Pojkar 15-laget tvåa i en mycket haltande division 2-tabell. I den sista matchen väntar Djursholms TK som har en seger och två förluster hittills. 

 

Även Rookielaget är i farten på lördag, men det i en bortamatch mot Näsbyparks TK. 

 

Varmt välkomna till Edsberg på lördag och lycka till samtliga lag!

Kafeterian kommer vara öppen!