Andra raka segern för P15-laget

  • 19 nov 2012

P15-laget tog i lördags sin andra raka seger efter 4-0 borta mot Upsala TK. Mindre bra gick det för F15-laget och Rookiematchen blev uppskjuten.

Jonas Bergbom, Simon Stenlund och Arvid Andersson begav sig till Upsala TK med lagledare Valentin Manolescu och hämtade hem en seger. Alla grabbar vann sina singlar i raka set och även dubbeln gick smärtfritt för Jonas och Simon. P15-laget har nu väldigt goda chanser att hänga kvar i division 2 inför den avslutande matchen hemma mot Djursholms TK.

 

"Vi var favoriter på förhand och våra killar motsvarade förväntningarna. Glädjande att se att både Jonas och Simon presterar så pass bra med tanke på att de i träning jobbar mycket med sin forehandteknik. Arvid har lite ont i ett knä men gör ändå en bra insats," säger lagledare "Valle" efter segern.

 

F15-laget fick tyvärr resa hem från Danderyds TK med 0-3 i baken. Daniella Mourad och Emmy Lindberg gjorde vad de kunde, men motståndarna var bättre för dagen. Laget har nu en seger och en förlust med två matcher kvar.

 

Rookielagets planerade hemmamatch mot Ekerö TK blev uppskjuten på grund av sjukdomar hos bortalaget.