Första segern för Pojkar 15-laget

  • 11 nov 2012

I lördags var det hemmamatch samtidigt för Herrlaget och Pojkar 15-laget i Edsberg. Resultatet blev en knapp förlust för herrarna medan P15 tog sin första seger.

De glädjande nyheterna under helgen var att P15-laget tog en klar seger mot Lidingö TK med 4-0 i matcher. Segern var precis så klar som siffrorna visar för det unga STK-laget. Gustaf Ström, som tidigare under lördagen vann finalen i Spårvägens turnering, tappade bara ett game i sin singelmatch medan Jonas Bergbom och Erik Larsson blott släppte några game var. Dubbelmatchen var något tätare men Jonas och Erik såg till att Lidingöspelarna fick åka hem tomhänta.

 

Bra insatser av STK-grabbarna som nu har en vinst, en oavgjord och en förlust med två matcher kvar. I nästa match väntar Upsala TK innan serien avslutas med hemmamatch mot Djursholms TK.

 

Samtidigt som P15-laget bärgade segern åkte Herrlaget på en mycket knapp och tung förlust mot Kungsängens TK. Elias Kerem, Simon Bergom och Henrik Åberg spelade för hemmalaget och den sistnmämnde var ensam om att vinna sin singelmatch. Simon förlorade klart medan Elias föll med 11-9 i matchtiebreaket efter att ha bommat en matchboll. Elias och Henrik var sedan nära att ordna en poäng genom att vinna dubbeln, men även där blev det förlust i ett avgörande matchtiebreak.

 

Herrlaget har nu två segrar och tre förluster med två matrcher kvar att spela. En seger till kan behövas för att säkra nytt kontrakt och förhoppningsvis tas den segern mot Lidingö TK eller Lillån TK.

 

Vi tackar de som kom och stöttade lagen och hoppas att ännu fler kommer nästa gång!