Tuff lördag i seriespelet

• 29 okt 2012

Två tuffa bortamatcher väntade i helgen för Herrlaget och P15-laget och resultatet blev förlust i båda.

Herrlaget hade svårast tänkbara motstånd när de begav sig till Solna för match mot serieledarna. På förstasingeln hade hemmalaget ingen mindre än Filip Prpic, som tidigare i år spelade Davis Cup mot Serbien. Elias Kerem stretade emot bra mot ex-proffset, men som väntat blev siffrorna stora. Även Simon Bergbom och Benjamin Neander fick se sig besegrade i raka set. I den avslutade dubbeln stod Elias och Simon för en bra insats då de tog ett set där en av motståndarna var Prpic.

0-4 mot Solna betyder att STK nu har en seger och två förluster. Fyra matcher återstår och härnäst väntar Spårvägen på bortaplan på söndag.

Pojkar 15-laget hade en tidig morgonmatch borta mot USIF och redan kl 06.30 var det avfärd från Sollentuna tillsammans med lagledare Hannes Hederstedt. Tyvärr fick grabbarna åka hem utan någon poäng då matchen slutade med förlust 1-3. Kristian Ahlberg spelade hem tredjesingeln, medan Jonas Bergom och Simon Stenlund föll i både singel och dubbel mot starka motståndare. Laget har efter två matcher en oavgjord och en förlust.