Spela med hjärtat och stöd Sollentuna TK

  • 15 okt 2012

Genom sponsorsatsningen SVEA kommer Svenska Spel att fördela 50 miljoner kronor om året till Sveriges idrottsklubbar. Du kan vara med och se till att en så stor del som möjligt av dessa pengar tillfaller Sollentuna TK.

Det du behöver göra är att registrera ditt spelkort för Sollentuna TK i en spelbutik eller via denna länk

Har du inget spelkort fixas det kostnadsfritt i butiken eller via denna länk.

Följ utvecklingen på svenskaspel.se/svea.

 

Vad är SVEA?
SVEA är en sponsringssatsning där Svenska Spel årligen kommer att dela ut 50 miljoner kronor till idrottsföreningar runtom i landet. Fördelningen av pengarna bestämmer Svenska Spels kunder.

 

Varför initierar Svenska Spel SVEA?
Svenska Spel vill med SVEA slå ett tydligt slag för svensk idrott, framförallt ungdomsidrotten och göra sitt mångåriga engagemang för svensk idrott tydligare. Samt också bli en tyngre konkurrent gentemot de nätbaserade utländska spelbolagen för att säkerställa att intäkterna kommer det svenska samhället tillgodo.

 

Hur fungerar SVEA?

Alla som har Spelkortet och spelar på Svenska Spels produkter kan valfritt välja upp till tre av de föreningar som har anslutit sig. Varje gång kunden spelar tilldelas den valda föreningen poäng. Vilken summa varje förening i slutändan får är direkt kopplat till hur många poäng föreningen fått under året. Utbetalningen görs i oktober varje år, med start oktober 2013.

 

När startar SVEA och hur mycket pengar kommer att delas ut?
50 miljoner kronor kommer att delas ut varje år. Perioden är från 1:a oktober 2012 till sista september 2013.

 

Tack för ditt stöd!

 

Sollentuna TK