Rapport från STK:s årsmöte

  • 5 maj 2012

Sollentuna TKs första årsmöte som fristående tennisklubb avhölls onsdag den 25/4 i Edsbergshallen. Ett 25-tal medlemmar närvarade.

Stödföreningen Tenniskupans ordförande Mart Kerem inledde mötet med att berätta om höstens händelser i gamla STK och den process som pågått för att på bästa sätt säkra juniorverksamheten i Sollentuna. Händelserna i detalj finns beskrivna i verksamhetsberättelsen.

Därefter vidtog årsmötesförhandlingarna och en till vissa delar ny styrelse valdes. Den nya styrelsen fick i uppdrag att senast den 20/6 presentera en verksamhetsplan jämte den budget som godtogs av årsmötet. Tenniskupans styrelse har ansett sig vara en interimsstyrelse och har därför medvetet valt att inte presentera en sådan. Dessutom godtog årsmötet förslaget om höjda medlemsavgifter för 2013. Protokollet från årsmötet kommer finnas tillgängligt på kansliet när verksamhetsplanen är klar och presenterad på hemsidan.

Mötet avslutades med sedvanlig avtackning. Mart Kerem, Kenneth Bergbom och Marie Lönnquist har valt att kliva av styrelsearbetet och tackades för sitt gedigna arbete. Mart Kerem kommer övergå i en funktion som anställd med ansvar för klubbens administration och redovisning.  Mart har varit en drivande kraft under höstens omstrukturering.

Siverth Groth, ordförande i STK i dess tidigare form, kommer fortsätta sitt engagemang i den hallförening som bildats där Edsvikens TK, Rotebro TK och IFK Törnskogen ingår. Siverth avtackades för sitt fantastiska arbete i gamla STK och tennisen i Sollentuna under nästan 40 år och utnämndes till hedersmedlem i nya STK.

Ett stort tack riktades till personalen som under 2011 drivit verksamheten på ett utmärkt sätt.  Hannes Hederstedt, Valentin Manolescu, Henrik Åberg, Magnus Sjöberg, Jeanette Hedlund, Johanna Nygren, Sofie Tibbling och samtliga timtränare.

Avslutningsvis tackade Tenniskupan Edsvikens TK, Rotebro TK och IFK Törnskogen för det goda samarbetet under åren och under höstens förhandlingar. Nya STKs förhoppning är att det goda samarbetet ska fortsätta för att göra tennissporten i Sollentuna ännu starkare.

 

Den nya styrelsen i STK består av;

Matthias Ström – Ordförande och ansvarig för tävlingar

Lena Kinberg - Södergren – Vice ordförande och ansvarig för Marknad/Kommunikation

Åsa Nordlander – Sekreterare

Magnus Linden – Hall & Anläggning

Christina Otterstam – Klubb & Sociala aktiviteter

Elias Kerem – Junior & Spelarrådsrepresentant

Mart Kerem – Kassör Adjungerad

Hannes Hederstedt – Sport & Personal Adjungerad

 

Fredrik Lindberg – Suppleant

Johan Artursson – Suppleant

 

Valberedning

Kenneth Bergbom – Ordförande

Åsa Hallgren

Marie Lönnquist

 

Revisorer

Robert Larsson

Jonas Stenmo (Suppleant)