Två regionsmästare från STK

  • 28 mar 2012

image: Två regionsmästare från STK

Regionsmästerskapen har avgjorts i Danderyd och glädjande nog vann både Gustaf Ström och Simon Freund varsin klass.

Gustaf Ström tog hem P12 i JRM efter att ha vunnit sex matcher. Gustaf, som är ett år ung i klassen, hade inga problem att ta sig till final då han som mest släppte tre game i en match. I finalen tog Gustaf hem första set mot en febersjuk Erik Grevelius, Lidingö TK, som sedan gav upp matchen.

 

I P16 tog sig andraseedade Simon Freund sig enkelt fram till semifinal där han vann en tuff match mot Alexander Fahnehjelm med 6-2 i avgörande set. I finalen stod Simon för en närmast felfri insats då han utmanövrerade Sverige-ettan bland 15-åringarna, Carl Söderlund, med siffrorna 6-3, 6-1.

 

"Jag har spelat väldigt bra och stabilt genom hela tävlingen och jag är väldigt nöjd med mitt spel och segern," hälsar Simon efter finalsegern.

IMG_0234

 

Vi gratulerar både Gustaf och Simon till de prestigefyllda segrarna!

 

Även en del andra fina prestationer noterades av STK:are i JRM. Erik Larsson tog sig till kvartsfinal i P12 och Jonas Bergbom höll sin seedning i P14 och vann två matcher. I F14 stod Daniella Mourad för en stark insats då hon i andra omgången förlorade med knappa 7-6, 7-6 mot blivande finalisten Enni Zander, som är rankad 14 i Sverige.