Hälsningar från ordföranden

  • 8 apr 2019

Kära Tennisvänner,

Allt har ett slut och så även för en Ordförande!

 
Våren är absolut på gång och likaså den nya Hallen som blir ca 1 år försenat av olika anledningar och står klar 2020/2021. Snopet kan man tycka, men bättre för oss tycker vi så att vi verkligen kan planera en toppenhall för våra medlemmar. Om du kommer på Årsmötet den 8:e April så kommer representanter från kommunen vara där och berätta lite hur det går med projektet och svara på frågor om man har det. Jag har nu suttit min mandattid ut och nu är det dags att gå vidare och lämna över stafettpinnen. Under dessa 2 år har det skapats en solid plattform för att få Sollentuna TK åt rätt håll. En ny hall kommer inte lösa alla problem men den kommer sätta en grund för nästa tennisgeneration at ta vid och vi känner oss trygga i klubben på de mål som är uppsatta. Tennis är kul, Tennis är också svårt och vi vill försöka få detta tillgängligt för så många som möjligt och kanske, kanske finns det den tjejen eller killen där ute som blir vår nästa Tennisexport?
 
Nytt är att vi framåt inte kommer äga hallen som vi gjort tidigare utan vi kommer hyra den utav kommunen men planera All verksamhet under Sollentuna TK flagg. Under tiden tills den nya hallen är på plats så har vi försökt att skapa en bättre miljö för både spelare och föräldrar när man besöker hallen. Bollar finns att köpa om man glömt detta, likaså att man kan köpa en kaffe och även kunna titta på Tenniskanalen som är nytt!
 
När jag klev i i Hallen var det såklart som för många andra, att jag hade barn i Tennisgruppen, som jag tycker lägger grunden för att vilja spela tennis. Vi utvecklar oss där hela tiden, likväl som ungdomstennisen samt vuxentennis. Tennis skall vara till för alla och man skall komma ihåg att vi konkurrerar med alla andra sporter som finns nu på marknaden- så det gäller att vara attraktiv:))
 
En annan del som jag uppmärksammade var att det spretade i Tonaliteten-vi hade alla olika kläder, röda visserligen ,men man såg inte vem som var tennistränare eller en medlem. Detta är nu ändrat så både ordinarie personal samt alla timtränare har kläder så man vet vem man skall vända sig till. Kläder finns att beställa på Teamsales hemsida(Stadium) alternativt att åka och beställa i Barkaby.
 
Logga och hemsida är också omgjort för att vi skall vara mera tidsenliga samt att hemsidan tidigare var lite rörig. Vi finns också på Facebook samt Instagram så klart. Följer du oss inte redan så gör det direkt så får du den senaste informationen.
 
Sist men inte minst vill jag tacka All personal som verkligen tagit ansvar och fört klubben framåt. Både fast som timpersonal samt administrativa funktioner. Utan Er så hade inte klubben haft de ”muskler” vi har idag. Sträck på Er alla;))
 
Vi ses kanske på Årsmötet eller så ser ni mig framåt på Tennisbanan istället:))
 
Tennis är kul! 

Hälsningar

Torbjörn Lagerbäck 

Ordförande Sollentuna Tennisklubb(Avgående:)