Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll

Sponsorer


     

Klicka här för att komma till våra sponsorpaket

 

Sponsorpolicy för Sollentuna Tennisklubb

 

Denna policy är antagen av Sollentuna Tennisklubb (STK) styrelse den ../.-....

Syftet med denna policy är att fastställa ett ramverk för hur STK ska hantera olika former av sponsorskap. Vi har i dagsläget identifierat tre olika former av sponsring:

  • Uppvaktande sponsring
  • Uppsökande sponsring
  • Partnerskap

Uppvaktande sponsring

Denna form innebär att en privatperson eller företag uppvaktar oss och vill marknadsföra sin produkt eller tjänst till våra medlemmar.

Utifrån detta scenario har vi fastställt följande kriterier för att ett avtal om uppvaktande sponsring ska kunna ingås gällande prestationer från såväl sponsor som STK.

  • Sponsorn ska för att få marknadsföra sin produkt eller tjänst mot våra medlemmar erlägga en vid varje tillfälle överenskommen årlig summa. Summans storlek bestäms av styrelsen i december varje år för kommande år.
  • STK förbinder sig genom avtalet att sponsorn ska få synas på våran hemsida, analogt i vår, för ändamålet uppsatta, tavla i hallen samt göra ett utskick till våra medlemmar (detta utskick hanterar vi. Medlemmars e-mailadress ska inte ges ut till sponsorn. Utan sponsorn levererar ett lämpligt material som vi ombesörjer att det når STK:s medlemmar).

Uppsökande sponsring

Denna form innebär att STK söker upp en privatperson eller företag om sponsring.

Utifrån detta scenario har vi fastställt följande kriterier för att ett avtal om uppsökande sponsring ska kunna ingås gällande prestationer från såväl sponsor som STK.

  • STK har upprättat ett sponsorpaket, se bilaga 1, som presenterar förslag på olika former av sponsring.
  • Riktpriset på respektive förslag i paketet fastställs av styrelsen i december varje år. Det slutliga priset för respektive förslag eller om sponsorn väljer flera paket avgörs vid varje tillfälle i en förhandling mellan sponsorn och STK.

 

Partnerskap

  • STK vill ingå partnerskap, oavsett vem som tar initiativet, med företag som delar vår värdegrund och ser värdet i att barn och vuxna får möjlighet att främja sin hälsa i detta fall genom att spela tennis.
  • Partnerskapet som ingås mellan STK och företaget ska ha som mål att ge ett mervärde till att vara medlem och aktiv i STK.
  • Partnerskapet ska vara ett fruktbart samarbete för båda parter.

 

 

 

 

 

Uppdaterad: 19 NOV 2018 13:11 Skribent: Tyra Asplund
E-post: Adressen Gömd

            Klubbkläder     

stadium Team Sales STK

     Följ oss på Facebook 

 

Postadress:
Sollentuna TK - Tennis
Box 537
19205 Sollentuna

Kontakt:
Tel: 08352322
E-post: This is a mailto link...

Se all info

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BOKA PRIVATTRÄNING