Hoppa till sidans innehåll

STK SÖKER SPORTCHEF


Sollentuna TK söker Sportchef

Sollentuna Tennisklubb, STK, är en ideell förening med ca 1400 medlemmar. Vi bedriver träning för ca 850 juniorer, vuxna och tävlingsgrupp, vi anordnar en grusturnering varje år.

Vår vision är att klubben skall vara en komplett och attraktiv tennisförening för juniorer och seniorer från bredd till elit. Tennis i Sollentuna ska vara tillgängligt för alla.

STK har fyra inomhusbanor på Edsbergs sportfält med gym, omklädningsrum och shop/café. Klubben har en god ekonomi och vårt mål är att i en framtid ha en helt ny hall med 6 banor. 

Vill du utveckla Sollentuna Tennis till en ännu bättre klubb? 

STK är en klubb med stor drivkraft och engagemang. Målsättningen är att skapa en tydlighet i vår operativa klubbverksamhet, ytterligare höja nivån på tävlingsgruppen och även skapa utrymme för klubbmedlemmarna att vara volontärer. Senaste åren har vi genomfört en rad förbättringar. Vi har skapat en ”röd tråd” i vårt erbjudande till såväl vuxna som juniorer oavsett spelnivå. Vi vill nu ta nästa steg i utvecklingen av klubben. 

Ditt uppdrag

Som sportchef får du ansvar för den sportsliga delen av STK. Du håller i den idrottsliga utvecklingen av den röda tråden, planerar teman i träningen, utbildar våra tränare och föräldrar. Du säkerställer att klubbens värderingar och mål genomsyrar träningen. I samråd med vår klubbchef har du personalansvar för våra tränare och upplägget av verksamheten. 

Din profil och bakgrund

  • Du ser dig själv som en viktig kugge i att vidareutveckla STK
  • Du trivs med att arbeta i ett team, men har också lätt arbeta på egen hand.
  • Du är tydlig i ditt ledarskap och kan ta obekväma samtal.
  • Du tränar och utbildar med pondus och tydlighet men med glädje och engagemang.
  • Du är kommunikativ, lyhörd, målinriktad och har mycket god samarbetsförmåga.
  • Det är ett krav att du har arbetat som tennistränare tidigare och med tävlingsspelare
  • Du ska helst ha genomfört TGU3-utbildning (minst TGU 2). eller motsvande nivå.
  • Vi förutsätter att du själv har tävlat som junior och kanske tävlar just nu.
  • Vi ser det som positivt om du arbetat med liknande uppgifter i klubb eller förbund
  • Innehar Körkort B

Villkor

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Kollektivavtal finns. Semester enligt kollektivavtal och avsättning till tjänstepension görs motsvarande ITP nivå. Mobil, laptop och friskvårdsbidrag ingår. Övertidsersättning utgår inte. Provanställning kan komma i fråga. Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan, kontakt och ansökningsdatum

Ansökan med CV, referenser och personligt brev skickas till This is a mailto link. Urval och intervjuer sker löpande. Frågor besvaras via mail eller på telefon 0735/888 40. Tiden för ansökan har förlängts från 31/3 till 30/4 men ansökningstiden kan avslutas tidigare om rätt kandidat hittas.

Uppdaterad: 26 MAR 2021 11:12 Skribent: Tyra Asplund
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Sollentuna TK - Tennis
Box 537
19205 Sollentuna

Kontakt:
Tel: 08352322
E-post: This is a mailto link...

Se all info

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BOKA PRIVATTRÄNING