Hoppa till sidans innehåll

Valberedning ställer frågan?

01 MAR 2022 09:57
Vi söker nu nya styrelsemedlemmar och ledamöter till valberedningen som är intresserade av att på ideell basis bidra till att utveckla tennisverksamheten i vår klubb.
  • Skapad: 01 MAR 2022 09:57

Kära medlemmar och tennisfans,

Vi vill uppmuntra medlemmar och spelare i Sollentuna Tennisklubb att vara med och utveckla tennisen i Sollentuna!

Vi har över 1100 medlemmar och håller i bollskola och tennisskola för ungdomar, tennisträning för vuxna, samt tävlingsspel i olika former. Klubbens dagliga verksamhet sköts av heltidsanställda och timanställda tennistränare samt administrativ personal. Föreningens ekonomi är god. Just nu renoverar vi vår egna hall och planerar för utomhusbanor i anslutning till hallen.

Vi söker nu nya styrelsemedlemmar som är intresserade av att på ideell basis bidra till att utveckla tennisverksamheten i vår klubb. Engagemanget innebär styrelsemöten c:a en gång per månad under terminen. Det är ett trevligt socialt arbete där du engagerar dig så mycket som passar ditt intresse och tid. Du behöver inte har tidigare styrelse erfarenhet eller kunna spela tennis. Vi söker även ledamöter till Valberednigen vilken endast är aktiv inför årsmötet.

Om du är intresserad och engagerad men ännu inte beredd att kliva in i det formella styrelsearbetet så är du välkommen att kontakta oss då klubben planerar att starta upp olika kommittéer där engagerade medlemmar kan bidra till klubbens utveckling.

Sollentuna TK Valberedningen

Peter Persson,                   | 070-6872323   | This is a mailto link |

Mathias Malmgren             |  0733-501033  |  This is a mailto link |

Skribent: Valentin Manolescu
E-post: Adressen Gömd

            Klubbkläder     

stadium Team Sales STK

     Följ oss på Facebook 

 

Postadress:
Sollentuna TK - Tennis
Box 537
19205 Sollentuna

Kontakt:
Tel: 08352322
E-post: This is a mailto link...

Se all info

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BOKA PRIVATTRÄNING