Hoppa till sidans innehåll

Höstlovssummering

05 NOV 2013 10:36
Höstlovet är avslutat och så även turneringarna som spelats under veckan. Anna Gao plockade hem en titel och i övrigt har STK:are nått finaler och semifinaler.
  • Uppdaterad: 22 JUL 2018 12:25

Läger har pågått både i Rackethallen och Edsberg under lovet och i kombination med träning har tävlingsspelarna matchspelat i olika turneringar.

 

Spårvägen: Spelas mestadels under denna vecka, men F10 har spelats klart och där segrade glädjande nog Anna Gao. Hon tog sig vidare från sin pool och vann sedan ytterligare tre matcher i slutspelet. I finalen besegrades Tilde Klevby från KLTK.

 

Åkersberga: Ingen STK:are i final men däremot hela fem stycken framme i semi. Dessa var Saga Koch (F10), Johanna Ström (F11), Elwin Gauffin (P10), Albin Åhs (P11) och Gustaf Ström (P14).

 

Spånga: Emma Södergren tog sig till final i Damsinglen efter en övertygande seger i semin. Det blev dock ingen slutseger för Emma då Lou Regen från Lidingö finalvann med 6-3, 7-5.

 

Tullinge: Bra insatser av Kristian Ahlberg ledde fram till tre segrar och en finalplats i P16. Förstaseedade Axel Jersenius från Spårvägen blev dock för svår i titelmatchen.

 

Bålsta: En handfull av STK-finalister blev summeringen av turneringen i Bålsta som avslutades under första helgen av höstlovet.Två övertygande segrar av Mattias Neander i P12 innan det tog stopp i finalen mot Aron Heimer. I P11 var Elwin Gauffin framme i final där Rasmus Boding, som i semin slagit ut Elwins bror Gordon Gauffin, gick segrande. Final blev det även för Saga Koch i F10. Alina Gustavsson har chansen att ta hem en titel då hon är framme i en final i F14 som är uppskjuten till torsdag.

Skribent: Henrik Åberg

            Klubbkläder     

stadium Team Sales STK

     Följ oss på Facebook 

 

Postadress:
Sollentuna TK - Tennis
Box 537
19205 Sollentuna

Kontakt:
Tel: 08352322
E-post: This is a mailto link...

Se all info

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BOKA PRIVATTRÄNING